ØRESMYKKER

Lige som vores andre smykker, er vores øresmykker håndlavede og unikke. Vi forsøger at bruge mange forskellige materialer, for at skabe enestående øresmykker.

 

 

Rustic stars
RUSTIKKE GULD CREOLER MED SMUKKE STJERNER
Beskrivelse

Øresmykker
Smukke, elegante guld creoler med fine stjerner. Selve creolen er udført i rustikt guld, mens de fine stjerner er glat guld. Kontrasten mellem rustikt og glat guld gør underværker for disse øreringe.
guld stjerner guldstjerner rustikguld

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

4585 kr

Dark Circles
 
ENKLE, RÅ OG LUKSIURIØSE ØRERINGE
Beskrivelse

Omkreds 20 mm
Dark Circles er helt enkle, smukke creoler udført i blankt, oxyderet sølv. For enden af sølvringen er en flot og raffineret stopper lavet af fine sølvtråde. Dark Circles kan bæres alene, eller med et sæt perlevedhæng, som man selv kan sætte af og på som man ønsker – på den måde, får man flere forskellige udtryk med kun et sæt øreringe. Perlevedhængene købes for sig selv.

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

845 kr.

Pris perlevedhæng:

Fra 130 kr.- pr. par

Windy
guld tahitiperle tahiti perle blå
UTRADITIONELLE PERLEØRERINGE
Beskrivelse
Øresmykker
Smukke, elegante guldøresmykker med lækre tahiti perler. Stikkerne på disse øresmykke er en del af smykket, hvilket gør dem vanvittigt interessante. Rundt om stikkerne snor sig fine guldtråde, der har former sig som en orkan. Det er traditionelle perle øresmykker med et twist, der om muligt gør dem endnu mere smukke og dragende.

guld tahitiperle tahiti perle blå

Materialer:
 • 585 guld
 • To tahiti perler i blålig nuance
Pris:

4795 kr.

Loving hearts
 
FINE GULDHJERTE MED SKJULT FATNING
Beskrivelse

Øresmykker Små fine, klassiske hjerteøreringe. For at skabe et eksklusivt og rent look, er guldet helt blank og stiften skjult. På den måde, ser man kun de fine hjerter på øreflippen og intet andet.

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

2995 kr.

Rosies
KLASSISKE BLOMSTERØRERINGE FYLDT MED SMÅ DETALJER
Beskrivelse

Øresmykker Der er virkelig kælet for detajlerne i disse fine blomster. I midten af blomster er der en fin, blank kugle. Den står i smuk kontrast til de smukke kronblade, der er smukt dekoreret med små, håndlavede striber. Desuden at alle kronbladende adskilt, for at skabe en virkelighedstro blomst.

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

2995 kr.

Butterflies
VIRKLIGHEDSTRO GULD SOMMERFUGLE MED FANTASTISKE DETALJER
Beskrivelse

Øresmykker Detaljer og perfektion er hvad disse smukke, guldøreringe er præget af. Sommerfuglens krop er i fint, skinnende guld, mens dens vinger er perfekt linjeret med små streger.

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

3285 kr.

Circles
 
SMUKKE, KLASSISKE CREOLER MED SMUK FINISH
Beskrivelse

Omkreds 20 mm Circles er helt enkle, smukke creoler udført i blankt guld. For enden af guldringen er en flot og raffineret stopper lavet af fine guldtråde. Circles kan bæres alene, eller med et sæt perlevedhæng, som man selv kan sætte af og på som man ønsker – på den måde, får man flere forskellige udtryk med kun et sæt øreringe. Perlevedhængene købes for sig selv.

Materialer:
 • 585 guld
Pris Circles:

4185 kr.

Pris perlevedhæng:

Fra 1200 kr.- pr. par

String of hearts

 

 
OXYDEREDE, RUSTIKKE ØRERINGE MED FIN FINISH
Beskrivelse

  Øresmykker Fine, romanstiske øreringe udført i rustik, oxyderet sølv. Enden af ørestikken er udformet som et lille hjerte, for at bløde op på de ellers rå øreringe. Øreringene kan bæres alene eller med et sæt perlevedhæng, som man selv kan sætte af og på som man ønsker – på den måde, får man flere forskellige udtryk med kun et sæt øreringe. Perlevedhængene købes for sig selv.

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

785 kr.

Pris perlevedhæng:

200 kr.  

Omega
 
STILRENE RUSTIKKE ØRERINGE I FINT SØLV
Beskrivelse

Øresmykker Omega øreringene er oprindeligt skabt for at matche Alfa & Omega fingerringene, men de kan uden problemer bæres alene eller sammen med andre smykker. Disse Omega øreringe er udført i rustikt sølv, som giver en hel speciel glans og en en perfekt kombination af råt og feminint.

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

995 kr.

Omega exclusive
OXYDERET, RUSTIKT SØLV MED SMUK BRILLIANT I GULDFATNING
Beskrivelse

Øresmykker Omega øreringene er oprindeligt skabt for at matche Alfa & Omega fingerringene, men de kan uden problemer bæres alene eller sammen med andre smykker. Her ser en variation med rustikt, oxyderet sølv med en guldindfattet brilliant – lækkert og eksklusivt.

Materialer:
 • 925 sølv
 • 585 guld
 • 2 stk. brillianter 0,02 WVS
Pris:

2595 kr