Alfa & Omega ringe

Alfa & Omega ringene er en eksklusiv serie af håndlavede ringe i høj kvalitet. Serien består af basis Alfa og Omega ringe, som både fåes i guld og sølv. Basisringene kan sættes sammen med unika Alfa & Omega ringene. Man kan mixe og matche, så man opnår sit helt eget personlige udtryk!

Alfa & Omega basis
Basisringene bliver fremstillet i guld eller sølv og med en blank eller rustik overflade. Sølvringene kan også fåes som oxyderet. Hvis man vælger at sætte basis Alfa & Omega ringe sammen kan man få et helt unikt udtryk, hvis man sætter forskellige materialer sammen. Der er findes også basisringe med brillianter og guldudsmykning, som man let kan sætte sammen med andre basis- eller unikaringe.
Alfa & Omega Unika
Unikaringene er lavet ud fra vores guldsmed, Flemming Scheldts inspiration. Der bliver kun lavet én af hver slags og er derfor helt personlige. Der bliver b.la. brugt brillianter, ferskvandsperler og ædelsten, for at gøre Alfa & Omega Unikaringene helt specielle.

 

Alfa U - kulturperle og guld

ELEGANT OG STILFULD

Beskrivelse
 

 

 

Str. 53
Elegant og stilfuld Alfa Unika ring med en smuk kulturperle. Rundt om kulturperlen snor sig en fin guldtråd, der binder kulturperlen sammen med ringskinnen, der er i rustik, oxyderet sølv. Ringen er på samme tid romantisk og rå på samme tid. Hvis man sætter ringen sammen med en glat Omega Basis med brilliant bliver romantikken og luksuriøsiteten understreget, mens man kan gøre ringen mere rå ved at sætte den sammen med Omega Basis Blonde .

Materialer:
 • 925 sølv
 • 585 guld
 • Kulturperle
Pris:

2285 kr

 

Omega B - blonde
Omega ring sølv blondmønster mønster oxyderet rustik

BRED OMEGA BASIS BLONDE
Beskrivelse
Str. 53
Denne Omega Basis ring i rustik, oxyderet sølv er en bred, flot ring med et blonde mønster. Blondemønsteret gør at ringen ikke virker for tung, samtidig med den har en god fylde på fingeren. Bær den alene, eller sæt den sammen med en Alfaring duo med både rustik og glat sølv med brilliant. For at gøre ringen endnu større, kan du vælge at sætte en Omegaring mere til i rustik, oxyderet sølv eller en Omegaring i guld – det er kun fantasien der sætter grænser her!

Omega alfa basis unika oxyderet rustik brilliant

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

2295 kr

Alfa D - rustik guld
Alfa duo rustik guld smuk ring håndlavetALFA DUO I RUSTIKT GULD
Beskrivelse

 

Str. 53
Lækker, rustik duo Alfa ring, der er udført i rustik guld. Duo ringene kan sammensættes med to Omegaringe, og kan dermed give en meget bred ring sammen med en Omegaring i glatguld og en Omegaring i glatguld med brilliant – eller kan man vælge at have den på alene, og så fungerer den som en udfordrende, klassisk guldring.

Alfa omega duo sammensat smukt rustikt glat guld diamant brillaint håndlavet

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

3195 kr

Alfa U - opal
SMUK OPAL OG GULDTRÅDE
Beskrivelse

Str. 53 Alfa Unikaring i 14 karat guld med en fantastisk opal i blå-hvide nuancer. Det fantastiske med opaler er at de changere afhængig af lyset – det gør hver eneste sten helt unik! Rundt om den smukke opal snor en fin guldtråd, der forener den elegante opal og det rå, rustikke sølv. For at skabe endnu mere spil, kan du sætte den sammen med en Omega Basisring i glat guld med brilliant.

Materialer:
 • 925 sølv
 • 585 guld
 • Opal
Pris:

3885 kr

Alfa D - ferskvandsperle
alfa duo ring oxyderet rustik sølv håndlavet ferskvandsperle smuk
ROMANTISK ALFA DUO MED PERLE
Beskrivelse
Str. 53
En Alfa duo med forskellig struktur, farve og materiale. Selve ringskinnen er af rustik, oxyderet sølv, mens den geometriske figur i midten er af blankt sølv. På figuren sidder der en fin og romantisk ferskvandsperle, der forsøger at bryde med den ellers rå ring. For at gøre ringen endnu mere rå, kan man sætte en enkelt eller to brede Omegaringe i samme rustikt, oxyderet sølv som ringskinnen. Perlen giver igen et perfekt kontrast!

stor ring oxyderet rustik ferskvandsperle perle hvis sølv ring håndlavet sammensæt

Materialer:
 • 925 sølv
 • Ferskvandsperle
Pris:

1345 kr

Omega B - guldblonde

 BLONDE OMEGA GULDRING

Beskrivelse

Str. 54
Legende Omega Basis ring med blondesilhuet i rustikt guld. Denne smukke Omega basis guldring er uden tvivl en fantastisk ring i sig selv – en fyldig ring, der er så deltaljeret, at man kun lægger mærke til samlesystemet, hvis man ved at det er der. Hvis man gerne vil have ringen større og udnytte samlesystemet, kan man sagtens sætte ringen sammen med en glat Alfa Duo for at skabe en fantastisk kontrast til det rustikke guld i Omega ringen. Vil du have endnu mere fylde og flere effekter kan du påsætte endnu en Omega Basis ring i rustikt guld med blanke effekter.

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

6985 kr

 

 

 

Omega B - sølv med struktur
omega basis håndlavet sølv struktur ring sølvring sammensæt alfa
OMEGARING I BLANKT SØLV MED STRUKTUR
Beskrivelse
Str. 53
Denne smukke Omegaring er i udført i blankt sølv og har en linjeret strukturoverflade. Linjerne giver ringen elegance og bryder med det blanke sølv. Ringen har desuden er organisk form, og bliver bredest midt på, hvor der også er et fint indhak. En smuk ring med mange detajler. Bær den alene, eller sæt den sammen med en Alfa duo i rustikt, guld og bred Omegaring i blankt sølv.

Alfa omega basis unika rustikt sølv guld sølvring guldring håndlavet sammensat

Materialer:
 • 925 guld
Pris:

1645 kr

Omega B - bred guldblonde

RUSTIKT GULD MED BLANKE EFFEKTER

Beskrivelse

Str. 54
Denne smukke Omegaring er i udført i blankt og rustikt guld. Linjerne giver ringen elegance og har desuden er organisk form, og bliver bredest midt på, hvor der også er et fint indhak. En smuk ring med mange detajler. Bær den alene, eller sæt den sammen med en Alfa duo i blankt guld og bred Omegaring i guldblonde.Materialer:

 • 585 guld
Pris:

7485 kr

 

 

Omega B - oxyderet
  OMEGA BASIS RING I OXYDERET SØLV
Beskrivelse

Str. 53 Lækker Omega Basisring i rustikt, oxyderet sølv. Omega Basisring som kan bæres alene eller sammen med Alfa Basisring eller Alfa Unikaring. Ringen har et lidt råt udseende, som man kan bløde op med Alfa Unika ring i rustik, oxyderet sølv med en romantisk guldtråd.  

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

745 kr

Omega B - sølvblonde
blonde ring blonde ring sølvring oxyderet ring rustik ekstra bred omega oxyderet ring rustik
SMUK OXYDERET BLONDERING
Beskrivelse

Str. 53
Omega Blondering med ekstra brede. Denne flotte oxyderede, rustikke Omega ring har fået en fin, romantisk kant i blankt sølv der fuldender ringet. Meget flot og romantisk ring, som gør det godt sammen med en Alfa Unika med en smuk stjernesafir.

blonde ring stjernesafir oxyderet rustik ekstra bred

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

2785 kr

Omega B - brilliant
RUSTIK OG LÆKKER OMEGA RING I GULD MED DIAMANT
Beskrivelse

Str. 53 Omega Basisring rustik guld med brilliant Med en 0,05 WVS brilliant får denne Omega Basisring et sexet, eksklusivt udtryk. Den rustikke overflade gør ringen mere rå. Sæt den sammen med en Alfa Unikaring i rustik, oxyderet sølv med guldtråde og en flot rubin. Disse to ringe giver dig en helt unik ring, med to flotte ædelstene! Alfa og Omega ringe brilliant

Materialer:
 • 585 guld
 • Brilliant 0,05 ct WVS
Pris:

5285 kr

Omega B - bred sølv
omega basis ring sølv sølvring omegabasis basisring omegaring oxyderet rustik
RÅ, BRED OG LÆKKER OMEGA BASIS
Beskrivelse
Str. 53
Bred Omegaring, hvor sølvet er rustikt og oxyderet. Det er en helt enkel ring, der uden problemer kan bæres uden en Alfa ring og samtidig give et stærk look. Du kan også vælge at sætte den sammen med den fine, rå og romanstiske Alfa duo ring med ferskvandsperle.

stor ring oxyderet rustik ferskvandsperle perle hvis sølv ring håndlavet sammensæt

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

995 kr

Alfa D - rustik og blank
sølv ring oxyderet rustik sølvring
SMUK OXYDERET SØLVRING
Beskrivelse
Str. 53
Elegant sølvring der kan bæres alene eller sættes sammen med f.eks to oxyderede sølvringe for et mere råt look.

tripelring tripel ring sølvring oxyderet og blank sølv sæt sammen ring

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

995 kr

Omega B - diamant
LÆKKER BRILLIANTRING
Beskrivelse

Str. 53 Utraditonel brilliantring med et eksklusivt look. Denne Omega Basis ring i rustik, oxyderet sølv har en smuk blå, guldindfattet brilliant. Det gør ringen mere vovet og personlig. Guldindfatningen gør, at ringen passer helt vildt godt til en rustik, guld Alfa Basis ring. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Materialer:
 • 925 sølv
 • 585 guld
 • Blå brilliant 0,05 ct WVS
Pris:

4179 kr

Alfa D - rustik sølv
sølvring sølv ring oxyderet rustik lækker kvalitet håndlavet
SEXET, RÅ SØLVRING
Beskrivelse
Str. 53

Rå og lækker Alfa duo ring i rustik, oxyderet sølv. Alfa duo ringene har mulighed for at sætte to andre ting til, og det ser super fedt ud. Tag f.eks. en Omega Basis i guld og en Omega Basis i guld med brilliant, og få et eksklusivt look.

sølvring sølv ring oxyderet rustik lækker kvalitet håndlavet guld alfa duo guldring brilliant

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

885 kr

Alfa D - blankt guld
Alfa duo blankt guld smuk ring håndlavet
 ELEGANT ALFA DUO GULD
Beskrivelse

Str. 53
Elegant Alfa Duo i blankt guld. En klassisk og alligevel unik guldring, der passer til alt. For at skabe et mere råt udtryk, kan du sætte den sammen med to Omega ringe i rustikt, oxyderet sølv. Det bliver lige en tand mere lækkert, når der er en  blå brilliant i den ene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlfa duo blankt guld smuk ring håndlavet sølv rustikt oxyderet blå brilliant sølv

Materialer:
 • 585 guld
Pris:

3195 kr

Omega B -brilliant
OMEGA RING I GULD MED BRILLIANT
Beskrivelse

Str. 53 Smuk og elegant Omega Basis med lækker 0,05 ct brilliant. Denne ring er meget stilfuld, og kan bruges til alt. Styl den med en Alfa Unika ring i rustik guld, med en fin hvidguldsblomst og endnu en smuk brilliant for at skabe et mere legende udtryk.

Materialer:
 • 585 guld
 • Brilliant 0,05 ct WVS
Pris:

5285 kr

Alfa U - rubin
ELEGANT, RUSTIK RING MED GULDTRÅD OG RUBIN
Beskrivelse

Str. 54 Alfa Unikaring med rubin Den flotteste facet-slebne rubin prydre denne Alfa Unikaring i oxyderet, rustik sølv. Omkring rubinen smyger sig en fin guldtråd, som skaber et fuldendt udtryk i ringen. Hvis man vil have endnu mere spil i denne Alfa Unikaring, kan man sætte den sammen med en Omega Basisring i blankt guld.

Materialer:
 • 585 guld
 • 925 sølv
 • Rubin 0,13 ct
Pris:

2985 kr  

Alfa B - sølv
 
SIMPELT OG FLOT
Beskrivelse

Str. 53 Lækker Alfa Basisring i glat, skinnende sølv. Kan bruges alene som en enkelt sølvring, men hvis du sætter den sammen med Omega Basisring i oxyderet, rustik sølv får du et udtryk der er både råt og klassisk.

Materialer:
 • 925 sølv
Pris:

745 kr