VÆRKSTEDET

Vores værksted ligger i Gl. Kalvehave – her har det ligget siden 1993. Det er her vi producerer alle vores håndlavede smykker.

DIT EGET UNIKKE DESIGN

Smykker er noget af det mest personlige, man kan tage på. De fleste har deres smykker hele livet, og derfor skal de være personlige, perfekte og skabt til ejeren. Det gør vi meget ud af i Smykkeriet, og her kan du være med i hele processen – lige fra designet til det endelige resultat. Kom ned til os på værkstedet, og udarbejd et design med guldsmed Flemming Scheldt, og vær løbende med i processen med tilretning og tilpasning for at opnå det helt perfekte smykke til dig.

 

BYTTEREGLER:

Vi bytter med et smil 14 dage efter købet med enten et byttemærke eller en bon. Smykkerne kan byttes både i værkstedet i Gl. Kalvehave og i butikken i Luffes Gård, Stege. Vi giver ikke pengene retur.

 

 

 

KONTAKT OS – Tlf: 23 40 88 50

 

Vi kan få dine smykkedrømme til at blive til virkelighed. Hvad enten du har en helt færdig idé, eller gerne vil have vores dygtige guldsmed, Flemming Scheldts hjælp, står vi til din rådighed for at lave dit drømme smykke helt perfekt.

 

Corona – situationen

Vi følger som alle andre Corona – situationen nøje, og har besluttet at bakke op om myndighedernes anvisninger.
Derfor  har vi begrænset åbningstiden i butikken i Stege i de næste 2 uger.
Værkstedet i Gl. Kalvehave har normale åbningstider og ydermere mulighed for at aftale møde udenfor de normale åbningstider.
Kontakt os via telefon eller mail for at lave en aftale på værkstedet eller i butikken.
Hvis I har brug for et gavekort eller et smykke, så ring til os, så finder vi ud af det praktiske sammen.
 

 

 

 

 

 

 

13 + 11 =

GL. KALVEHAVE

BUTIK OG VÆRKSTED

Bygaden 6
4771 Kalvehave

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – Fredag: 12 – 16
Værkstedet holder åbent efter aftale, også udenfor normal åbningstid. Ring eller skriv til os for at aftale møde på værkstedet.

 

STEGE

BUTIK OG PERLERI

Storegade 18C – Luffes Gård
4780 Stege

ÅBNINGSTIDER

Lørdag:      10 – 13
På grund af Corona-situationen har vi i den følgende tid reduceret vores åbningstider i butikken i Stege, men du er velkommen til at ringe og aftale tid til et møde på værkstedet.